Contact

Wie is wij

Wij zijn Wijstudio. Een strategisch ontwerpbureau dat samen met jou nieuwe wegen baant.  Wat ons drijft is een diepe nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt. Wat ze belangrijk vinden, wat hen raakt en motiveert. Daar willen we achter komen. En dus luisteren we heel goed naar de mensen voor wie we werken. Aandacht is ons belangrijkste gereedschap.

 

Susanne Kuiper


Strateeg

susanne@wijstudio.nl 06 1987 4004

Michiel van Heeswijk


Brand designer

michiel@wijstudio.nl 06 3361 0202

Marjolein Rams


Art director

marjolein@wijstudio.nl 06 2470 2168

Edwin Slothouber


Online specialist

edwin@wijstudio.nl 06 2721 0888

Mira Darazi


Designer

mira@wijstudio.nl 06 5182 5356

Jij?


Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent

wij@wijstudio.nl 020 771 1498

 

Daarna komt onze analytische kant aan bod. We brengen structuur in het gesprek. We gaan op zoek naar de inzichten die zich schuilhouden onder de oppervlakte. We onderzoeken de dilemma’s die we tegenkomen.

 

Zo ontstaat, stap voor stap, in nauwe samenwerking, een verhaal dat niet alleen kloppend hart heeft, maar ook daadwerkelijk een verschil kan maken.

 

Want een hartslag zit van binnen. En pas als die ‘buiten’ voelbaar en zichtbaar wordt, komt een verhaal tot leven. En dus helpen wij onze klanten om op te vallen, ook in de drukte van alledag. Want alleen als je eruit springt krijg je de aandacht die je verdient. En alleen dan kun je mensen raken en iets teweeg brengen.

 

Daar doen we het voor.  Want als de mensen voor wie wij werken hun doelen bereiken, worden ze – terecht – trots op zichzelf. En wij op hen.