Contact

Innoord


Talent groeit Innoord

Services


Strategie, huisstijl, arbeidsmarktcommunicatie,  campagne, talkshow, video, social media, UX design, UI design, webdevelopment

Samen met


Jelle Mulder, Kitty Helmich, Merel Kokhuis, Isabel Jansen, Marije Kuiper

Zorgen voor het beste onderwijs

Innoord is het ambitieuze bestuur van 16 openbare basisscholen die Amsterdam-Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen en heeft 500 medewerkers in dienst. Innoord focust op wat iedere leerling goed kan of interessant vindt. Dat leidt tot het beter benutten van ieders capaciteiten. Dit mooie gegeven delen we graag met de rest van de wereld.

Wijstudio is voor Innoord een prettige partner omdat zij altijd vanuit de inhoud met hun verschillende expertises meedenken. Dit doen zij op zowel praktisch als strategisch niveau.

Jelle Mulder, bestuur secretaris Innoord

Kansengelijkheid

Innoord staat op de kaart als een bestuur met een duidelijke missie: de toekomst voorbereiden op de leerlingen. Hiermee durft Innoord haar nek uit te steken. Innoord zet zich dagelijks in voor kansengelijkheid in het basisonderwijs. Dit is zichtbaar in al haar communicatie.

Eigenzinnig

Met een opvallende en onderscheidende identiteit is Innoord een voorloper in onderwijsland. Alle uitingen dragen bij aan de herkenbaarheid. Of het nou gaat om arbeidsmarktcommunicatie, oorkondes voor leerlingen of een talkshow over kansengelijkheid. Innoord doet het op een speelse en herkenbare manier die energie geeft.