Contact

Groente juweel


Komkommer je om de buurman!

Services


campagne, buurman uit de brand helpen

Samen met


Hüseyin Sener, Kay Damen, Isabel Janssen

Energiecrisis

Door de hoge energieprijzen kwam onze dierbare groenteman Huseyin begin 2023 acuut in de problemen; zijn energiekosten verdrievoudigden. Omdat wij, net als vele andere buren, Hüseyin een warm hart toedragen hebben we anoniem een actie opgezet. Deze actie gaf alle buren/klanten van groentenzaak Sener de mogelijkheid om Huseyin te helpen.

 

De oplossing

De actie ‘Komkommer je om de buurman’ gaf klanten de mogelijkheid tot het kopen van een komkommer van 5 euro. Met de extra opbrengsten van deze komkommers kon Hüseyin zijn extra energielasten betalen.

 

Liefde van de buren

We ontwikkelde een poster, flyers en stickers voor op de komkommers. De campagne kreeg landelijke erkenning en werd gedeeld via verschillende nieuws- en sociale kanalen. Hierdoor zijn er in twee maanden tijd meer dan 600 extra komkommers verkocht. Dit gaf Hüseyin de rust en ruimte om over te stappen naar een andere energie leverancier.

 

We zijn supertrots dat de komkommer actie genomineerd is voor de European Design Awards 2023 – category self initiated projects.